top of page

Esimest korda toimuv heategevuslik virtuaaljooks “Unistuste jooks”

Heaoluplatvorm Stebby ja Minu Unistuste Päev heategevusfond kutsuvad kõiki osalema virtuaalsel heategevusjooksul “Unistuste jooks” (16.09.-06.10.2024), mille kogu tulu annetatakse Minu Unistuste Päev fondile. 


Baltikumi suurim heaolukeskkond Stebby on alustanud heategevuslikku koostööd Minu Unistuste Päev heategevusfondiga ning korraldab sel sügisel (16.09.-06.10.2024) virtuaalse heategevusjooksu distantsiga viis kilomeetrit. Kuna tegemist on virtuaaljooksuga, siis joosta, kõndida või matkata saab kolme nädala jooksul vabalt valitud kohas. Kogu jooksu tulu suunatakse otse heategevusfondi Minu Unistuste Päev toetuseks, mille eesmärgiks on pakkuda haigetele lastele unustamatuid elamusi ja täita nende unistusi.

Lisaks toimub Tallinnas 02.10. ühisjooksmine Eesti maratonimehe Roman Fosti juhtimisel.

"Virtuaalse heategevusjooksu korraldamisega saame teha järjekordse panuse nende laste unistuste täitumisse, kellel seda säravat päeva eriti vaja on. Üksteise toetamine ja tervise edendamine on elus olulised väärtused, millega panustada nii enda kui teiste heaolusse. Tänu virtuaaljooksu formaadile on võimalik osaleda kõigil huvilistel, omal ajal, oma kohas,” sõnas Stebby tegevjuht Kristjan Novitski.

"Stebby üleskutse liituda Unistuste jooksuga on suurepärane algatus, mis võimaldab igaühel panustada raskelt haigete laste unistuste täitumisse. Sport ühendab inimesi ja innustab ka neid, kes tavaliselt võistlustel ei osale, andma oma panuse unistuste elluviimiseks,” lisas Minu Unistuste Päeva koostööjuht Grete-Liis Lepp.

Registreerimine ja lisainfo

Registreerimine on avatud Stebby keskkonnas alates 16.09.2024 kuni 06.10.2024. Registreeruda on võimalik ajavõtuga ning ajavõtuta 5 kilomeetri distantsile. Ajavõtuga distantsi tulemus tuleb koos tõestusega sisestada Stebby keskkonda.

Jooksu pileti hind on ajavõtuga jooksul 15 eurot ja ajavõtuta jooksul 10 eurot. 

Ajavõtuga jooksu kiiremaid mehi ja naisi autasustab ning loosiauhindu kõikide osalejate vahel jagab Stebby.

Jooksu koduleht ja juhend stebby.eu/et/unistustejooks 

Ürituse leht ja piletid https://app.stebby.eu/event/9344 

Teeme koos heaolule pai ja kogume samme selle jaoks, et iga laps saaks kogeda oma unistuste päevi!

Kontakt:


Ott Pluum

Stebby kommunikatsioonijuht

+372 53605393


Comments


bottom of page